Velkommen til en lun høstkonsert der de tre utøverne fremfører sanger og musikk av Kjetil Bjerkestrand. Marianne Folkestad Jahren har sin bakgrunn som klassisk sanger og sammen med Trygve Seim på saksofon og Bjerkestrand på tangenter, møtes de i et improvisert og spennende klanglandskap.

Kjetil Bjerkestrand er musiker og komponist, arrangør og plateprodusent. Han har arrangert musikk for artister som Ray Charles, Dee Dee Bridgewater, Keith Emerson, Sissel Kyrkjebø og A-ha. Bjerkestrand har også laget musikk til flere filmer og TV-serier har har gitt ut en rekke plateinnspillinger.

Trygve Seim er jazzmusiker (saksofon) og komponist, kjent for sine prisbelønte plateutgivelser på det tyske plateselskapet ECM og for sine bidrag innen moderne jazz.

Marianne Folkestad Jahren (sopran) er en klassisk sanger som jobber i inn-og utland. Hun har Bl.a. vært ansatt på prestisjefylte operahus som Deutsche Oper am Rhein og Aix-en-Provence Festival.

Medvirkende:
Kjetil Bjerkestrand, Trygve Seim og Marianne Folkestad Jahren.

Dørene åpner: 20:00

Konserten starter: 21:00

Spilles 1. november 2022 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.