5
- Intim Benny Borg synger Bye i hans ånd
Aftenposten

Med respekt for hans arv, skaper Benny Borg et portrett av den legendariske kunstneren, med ord og toner. Erik Bye står som en bauta i nyere norsk historie. Han virket som kritisk journalistikk, programleder i radio og TV, musiker, dikter, låtskriver og stod alltid på de svakes side.

Benny Borgs hyllest til Erik Bye, får utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme og gitarspill. Han forsøker seg ikke som Bye-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Byes univers. For artisten Benny Borg har livets eventyr svingt mellom vemod og glede, noe som kommer til utrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske.

Her er ingen effekter, ingen storslått scenografi, men kun Benny Borg, gitaren og en barkrakk. Det er også alt som skal til. I upretensiøs fortellerstil, byr han også opp til allsang; ikke så underlig ettersom mange av sangene hører til den mangfoldige Norske viseskatten. I løpet av forestillingen, viser Benny seg som visesangeren, tekstformidleren, historiefortelleren og kort sagt, som den allsidige og fleksible kunstneren han er.

Forestillingen Erik Bye, bidrar til at Erik Byes arv holdes varm for kjennerne, og den vil garantert skape et nytt publikum blant yngre generasjoner.

Spilles i Oslo Nye Teaterkjeller’n 24.-26. mars 2022

 

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.