Det har skjedd et mord i Teaterkjeller’n på Oslo Nye! Hvem har begått mordet? En morder kanskje? Nå blir det personlig for Detektiv Nick “Richard” Olsen, som har en tendens til å ta ting litt personlig. Privatetterforskeren har egentlig aldri løst et ordentlig mysterie i hele sin karriere, og skulle dette mysteriet óg gå uforløst, vil han miste detektivlisensen sin for godt! Ved sin side har han kollega og verdensmester i Cluedo, Kjell Jonas Æltring, som prøver sitt beste på å peile detektiven inn på rett spor slik at de fortsatt kan jobbe sammen.

Du vil ikke tro hva som skjer på slutten! er et interaktivt detektivdrama med en humoristisk vri. Med bare to karakterer på scenen, står Lars Oscar Sivertsen og Sebastian Helland Fosse for 50 minutter med vanvittig innlevelse, kjappe vitser, absurd dialog, slapstick og mesterlig publikumstekke. Et særdeles humoristisk stykke som tar sjangeren sin på alvor.

Medvirkende:
Lars Oscar Sivertsen & Sebastian Helland Fosse.

Dørene åpner: kl. 20

Forestillingen starter: kl. 21

Spilles 8. mars 2024 i Teaterkjeller’n

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.