Dette er den eldste gruppa i barne- og ungdomsteatret sin debutforestilling, hvor de også har tatt på seg alle roller både foran og bak scenen. De har også med seg teknikkgruppa til Unge Nye Teater bak spakene. Det er INGEN voksne på jobb!

Bekmørk komedie av Peter Shaffer tar deg med på en fartsfylt reise gjennom en kveld fylt med bedrag, kaos og latter. Satt på 60-tallet, følger vi det unge paret Brindsley og Carol når de prøver å imponere både Carols far òg den rike kunstsamleren Georg Bamberger ved å stjele møblene til naboen, Harriet Gorringe. Men når strømmen går og situasjonen blir kaotisk, blir det en kamp mot klokken for å redde ansikt og unngå avsløring.

Med en dyktig gruppe av unge skuespillere og kreative talenter, bringer Unge Nye Teater denne klassiske komedien til liv på scenen. Ta del i denne unike forestillingen, hvor lys og mørke byttes om, og hvor spenningen aldri tar slutt.

Forfatter: Peter Shaffer. Skrevet: 1965.

Vi ønsker deg en fantastisk forestillingsopplevelse!

Medvirkende:
Amund Hagen Böker, Anna Skjønsberg Lundby, Ayanah Louise Helle Waraas-Ferner, Bobo Hedin, Eva Davidovic, Hedda Holm Hartmann, Leah Tomter Jacobsen, Leo Aziz-Bonvik, Oda Bøhm, Olav Omenås.

Regi: Rolf Mørck og Kent Andreas Sæterøy
Lyd og lys: Jakob Sato, Mikkel Kirkeby-Garstad og Pelle Bruun

Premiere 17. juni 2024 på Trikkestallen

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.