Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Nils-Ingar Aadne – Ego

Arkiv

Nils-Ingar Aadne – Ego

20. februar hadde Nilsi norgespremiere på sin første helaftens standup-forestilling EGO. Nå blir det ekstraforestillinger.

Med et observant skråblikk tar han for seg hvor bra vi egentlig har det i Norge, hvilke valg dette fører til at vi tar og hvordan vi lever. Vi blir stadig rikere, penere og mer selvsentrerte og egoistiske i Norge.

Nordmenn lever på balkongen til verden; folk har hytte i Thailand og det grilles kamskjell på Larkollen. Trauste jordnære nordmenn har over natta fått penger mellom henda. Eirik Blodøks har rett og slett vunnet i lotto. Det blir humor av sånt.

Nils-Ingar Aadne, bedre kjent som Nilsi fra blant annet Senkveld og Komiker i arbeid, begynte med stand-up i 2003 og det er fra stand-up-scenen han kommer. I 2010 spilte han forestillingen Julelatter på Latter, med Dagfinn Lyngbø, Anne-Kat Hærland og Are Kalvø. Året etter i 2011, fikk han Komiprisen (NRK) for årets gjennombrudd. Høsten 2013 reiste han på en utsolgt norgesturné, og før jul samme år var han konferansier for turnéen Lattergalla med bl.a. Bård Tufte Johansen og Johan Golden som fikk strålende anmeldelser landet over.

Spilles på Oslo Nye Centralteatret 28/8, 29/8 og 4/9 2015

Se alle ›