På Oslo Nye Trikkestallen på Torshov, spiller vi teater for barn hele uken, hele året. Vi spiller både dag- og kveldsforestillinger.

Teater for barn fra 3 år +

Trikkestallen er en passe stor sal med tilpassede benker og innredning for de minste barna. Vi spiller for barn fra 3 år.
Vårt uttrykk er figurteater i stort format, og alle i vårt ensemble, er både vanlige skuespillere og svært erfarne dukkespillere.
I foajeen kan publikum se dukker fra tidligere forestillinger og barna får låne bøker å se i, mens de venter. Barnehagegrupper, skoleklasser og alle andre som skal se forestilling hos oss, kan spise medbrakt mat i foajeen.

Barneforestillinger

På Trikkestallen spiller vi mye forskjellig, bl.a. forestillinger basert på kjente bøker og klassiske forestillinger. Albert Åberg, Bukkene Bruse på Badeland, Mummitrollet, Karius og Baktus og Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans.
I tillegg dramatiseres ny norsk litteratur som f.eks. Mysteriene i Kråkeslottet barnehage. Vi henvender oss også til dramatikere som lager teater for barn, og vi har i nyere tid spilt Rikke Petrikke, og er stadig på utkikk etter forestillinger som egner seg for barn fra 3 år.
Til jul spiller vi Jul med Prøysen og snekker Andersen, som er basert på boken av Alf Prøysen. Dette er en juletradisjon som har vart i over 30 år, og som fortsatt gjelder.

Vi som jobber på Trikkestallen, legger vekt på at vår viktige målgruppe, altså barna, skal trives og ha en god opplevelse. Derfor har vi også utarbeidet noen «tips til å gå på teater med barn» som du finner her:

Tips til teatertur med barn

Velkommen til en hyggelig og morsom stund i teatret!

Nåværende forestillinger for barn og familier i Trikkestallen, på Hovedscenen og i Teaterkjeller’n:
Jul med Prøysen og snekker Andersen

Snøfall

Plutselig Barneteater

VANLIGE RABATTER

Grupperabatt: Gis ved kjøp av minimum 10 billetter. Vi sender deg billettene kostnadsfritt hvis dette avtales ved bestilling.

Rabatt for pensjonister, trygdede og vernepliktige.

Ca. 50% rabatt for barn t.o.m. 16 år/ studenter/ skoleelever i videregående skole. Gjelder oppsetninger på Hovedscenen og Centralteatret (NB! gjelder ikke gjestespill).

OBOS-rabatt (gjelder ikke oppsetninger i Trikkestallen).

Opplys om rabatt-type ved billettbestilling.