Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

For skoler

Arkiv

Velkommen til Oslo Nye Teater!

Oslo Nye Teater er byens eget teater. Hvert år åpner vi dørene og tilbyr spennende teateropplevelser for mer enn 15000 skoleelever og studenter fra fjern og nær.

SKOLEAKTIVITETER:
Vi hjelper gjerne til med å skape en egnet ramme rundt teaterbesøket, og kan arrangere følgende aktiviteter ved kjøp av billetter:

Omvisning:
Det foregår mye mer på et teater enn det man ser på scenen! Vi kan ta klassen med på omvisning i teatrets verksteder og krinkelkroker. Elevene kan få se på scene, snekkerverksted, smie, maskeavdeling, sceneheis og malersal, lære litt om teatrets historie og om hvordan vi jobber.
Er det noe spesielt dere har lyst til å høre mer om, kan vi prøve å få til en samtale med representanter fra den aktuelle avdelingen. Omvisninger arrangeres på dagtid.

Skuespillermøte:
Det er ikke bare verkstedsarbeiderne som er tilgjengelige for et møte. Det hender også at skuespillere eller regissør stiller opp for samtale på scenekanten etter forestilling.
Vi tilbyr en 20 minutters samtale hvor klassen får mulighet til å stille spørsmål, og skuespillere/regissør forteller om forestillingen og arbeidet rundt.

Bedriftsbesøk for Programfag for valg:
Vi tilbyr også skreddersydde besøk for klasser i Programfag for valg. Omvisning med innsyn i teatrets virke og møte med et bredt spekter av yrkesgrupper.

Høres noe av dette interressant ut, kontakt Jan Erik Urdshals:
jan-erik.urdshals@oslonye.no
og vi finner sammen frem til en dato og et opplegg som passer.

Billettbestilling kan gjøres i billettluken på
tlf. 22 34 8680 eller salg@oslonye.no.
Dere kan selv hente billettene i billettluken på teatret og betale der innen en gitt frist, eller vi sender faktura og billetter i posten. Vi kan sette hentefrist et stykke frem i tid, så får dere tid til å finne ut av antall påmeldte og samle inn penger. Vi tillater også bruk av rekvisisjon ved avtale.

Velkommen til gode teateropplevelser på Oslo Nye Teater!

Se alle ›
Tilrettelagt av Solid Media Group