Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Thank you for the musicals

Spilleplan

Duoen Lise Mæland og Petter Vermeli har sammen skapt en tidløs konsert med musikk fra ulike sjangre. De er innom Beyoncé, Mariah Carey, Queen, store musikalduetter og låter fra musikaler som aldri har vært fremført i Norge. Artistene binder det hele sammen med en god dose humor og historier fra sin oppvekst i Sandefjord.
Med seg på scenen har de et band under ledelse av den lovende kapellmesteren og showpianisten Peder VarkøyThank you for the musicals ble urfremført på Verdensteateret i Sandefjord i 2013.

På Oslo Nye Centralteatret 24. mai 2017

Petter Vermeli er skuespiller ved Oslo Nye Teater og utdannet ved Statens Teaterhøgskole  og Bårdar Akademiet. Har medvirket i Skjønnheten og udyret (Christiania Teater), spilt Kaptein Krok i Peter Pan (Frognerparken) og Kalv Arnesson i Olav den Heldige (Landeparken, Sarpsborg), og ellers jobbet som artist, konferansier og instruktør, og skrevet og produsert show og konserter. Om sommeren er han revyskuespiller i Hvalsommer-revyen i Sandefjord. Ved Oslo Nye har han bl.a. medvirket i Teaterkonsert med sanger av Leonard Cohen, Den glade enke, Lenge leve livet og Jul i Blåfjell.
Lise Mæland er utdannet teaterpedagog og jobber med musikk og teater for og med barn. Deltok tidlig i musikaloppsetninger i hjembyen Sandefjord og videreutviklet sitt sangtalent ved musikklinjen. Opparbeidet seg et stort musikalsk engasjement lokalt og har siden gitt seg selv solid erfaring fra konsert- og eventscenen i Oslo. De musikalske samarbeidene har vært mangfoldige, som bl.a. korist for Morten Abel og i Stjernekamp, deltakelse i Beat for Beat og X-Factor, juleturneer og konserter med Grenlandsgruppa Tre Sopranos og som en del av dameduoen Old Fashion Divas.
Peder Varkøy er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og har stor erfaring fra show, musikaler og events rundt om i Norge.
Scene:

Oslo Nye Centralteatret, Akersgata 38

Billetter:

Pris kr. 275,- inkl. billettavgift. Ingen rabatter.

Premieredato:

Spilles 24. mai 2017

THANK YOU FOR THE MUSICALS
av og med
Petter Vermeli og Lise Mæland

MEDVIRKENDE:
Lise Mæland * Petter Vermeli.

Kapellmester og piano: Peder Varkøy * Gitarer: Stefan Fjellvang * Bass: Håkon Eivind Larsen * Slagverk: Lasse Vermeli.

Tilrettelagt av Solid Media Group