Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Og de imiterte er…

Spilleplan

I dagens digitale samfunn må artister, politikere og andre kjendiser være synlig både på TV-skjermen og i sosiale medier – for ikke å bli glemt. Derfor må de stille opp på alt. Vi lever i et samfunn der det snart ikke er en flekk verken på klær eller biler, som ikke er dekket av en eller annen logo.
Når media så kaller inn til norgeshistoriens største prisutdeling – en blanding av Gullruten, Amanda, Komiprisen, Gullfisken og Spellemannprisen – må de bare stille opp. Artister, TV-kjendiser, politikere, bloggere og kongelige står i kø for å dele ut priser. Noen av dem mottar også en.

Statsminister Erna Solberg er programleder og tar bokstavelig talt med seg privatlivet opp på scenen. Reality-programmene overgår alt som noen gang er vist på norsk TV: Hva blir resultatet når Mette Marit får en homofil interiørarkitekt med sans for mørke farger til å pusse opp slottet, før hun og Haakon skal flytte inn? Er Trine Schei Grande norges verste kjendissjåfør? Hvem er KYGO´s nye og overraskende partner?
Sylvi Listhaug er nominert for årets beste barneprogram med sin makabre Søndagsskole. Knut Arild Hareide kommer i to utgaver, og må velge mellom pest eller kolera. Andre kommer i helt uventede konstellasjoner. Noen avslører seg selv, noen utleverer andre. Og noen kommer med overraskende betroelser, både foran og bak scenen.
Velkommen til et skeivt univers, der alt blander seg med alt, båsene er opphevet og bildene er helt annerledes enn de var før selfie-stangen kom.

Oslopremiere i Oslo Nye Teaterkjeller’n 7. september 2017

Scene:

Teaterkjeller’n

Billetter:

Pris kr. 375,- inkl. billettavgift. Unummererte plasser.
Vanlige moderasjoner

Varighet:

ca. 1 time og 10 minutter (ingen pause).

Premieredato:

Oslopremiere 7. september 2017

OG DE IMITERTE ER…
- En forestilling med bare imitasjoner
Av og med Rigmor Galtung og Kåre Nybakk.
Med tekstbidrag fra Dagfinn Nordbø

Forestillingen har urpremiere i Porsgrunn 21. juni 2017

Tilrettelagt av Solid Media Group