Oslo Nye - Hele byens teater

Kjøp billetter
Kjøp billetter

Benny – Da og nå

Spilleplan

Endelig er den her! Forestillingen hvor Benny Borg er Benny Borg – med hele historien og alle låtene. Slagerne, med de iørefallende melodiene og enkle men følsomme tekstene, kommer som perler på en snor: En spennende dag for Josefine, Den store dagen, Balladen om Morgan Kane, I love Norwegian country, God morgen min kjære og mange, mange flere.

Et gjenhør med Bennys egne låter minner oss om hans genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster, som med sin enkelhet, følsomme og litt skarpe observasjoner, treffer oss alle. Hans allsidighet gjør det vanskelig å plassere ham i en bestemt kategori – Benny Borg står for noe eget og helt unikt innen norsk underholdningsmusikk! Med godlynt selvironi forteller Benny også små anekdoter fra sin barndom i Sverige og muntre historier om artistlivet, alt akkompagnert av gitaren.

Gjennom denne konsertforestillingen opplever vi Benny som visesanger, gjøgler, showman og imitator. Med andre ord; som den allsidige og fleksible kunstneren han er.

Urpremiere Oslo Nye Centralteatret 13. september 2017

  • Anmeldelser

    5

    en personlig, varm og vemodig musikalsk reise

Scene:

Oslo Nye Centralteatret, Akersgata 38

Billetter:

Pris kr. 445,- / 290,- inkl. billettavgift.
Vanlige rabatter

Varighet:

Ca. 1 time og 20 min. (ingen pause)

Premieredato:

Urpremiere 13. september 2017

Tilrettelagt av Solid Media Group